Op uw lijf geschreven

De ruisende branding, een stralende zon. U ligt in de schaduw van een palmboom en droomt weg…

Nee, u hoeft niet ver te reizen voor deze optimale ontspanning. Gaby Does, een vriendelijke vrouw uit Zuid-Amerika die alweer 17 jaar in Nederland woont, neemt u in de palm van haar handen en wrijft de stress uit uw lichaam.

Gaby, een ervaren sportmasseuse, combineert in haar integratieve massage drie verschillende vormen (dynamisch, klassiek en polariteits) tot een weldadig geheel. Zij leest uw spieren, strijkt, kneedt, rolt en rekt de spanning weg en laat de energie beter doorstromen.

Een massage door Gaby zult u als verkwikkend ervaren.

Uiteraard gaat zij respectvol te werk en verwacht zij hetzelfde respect terug van haar cliënten. Haar aandacht zal geen moment verslappen. Stap eventjes uit de file van het dagelijks bestaan en gun uzelf een optimale lichaamsmassage. Mannen en vrouwen hebben er baat bij, ook als zij last ondervinden van oververmoeidheid of pijn in de nek, schouders, rug of het hoofd.

Geef u over en durf te genieten, laat u door Gaby in de watten leggen.

Gaby maakt gebruik van de beste olie en beschikt over de nodige faciliteiten. U kunt bij haar ter opwarming in de winter en voor afkoeling in de zomer eerst even douchen. Na afloop krijgt u alle tijd om weer terug te keren van het paradijs naar de aarde.